Convocatòria Assemblea General

El proper día 16 de febrer a las 17:30h es durà a terme l´Assemblea General de l`Associació Balear d´Excel-lència en la Gestió (ABAEX), a celebrar a la sala de formació de la seu central de l´Institut d´Innovació Empresarial ubicada a la Plaça Son Castelló, 1, al Polígon Son Castelló de Palma, junt a la torre Asima.

L´ordre del dia serà el següent:

  • Explicació del futur projecte d´auditories i avaluacions creuades.
   Informe sobre activitats realitzades històricament.
   Compromís dels assistents a col-laborar i participar en les activitats de l´associació.
   Presentació de candidatures a la presidència de l´Associació.
   Presentació del projectes plantejats i equips.
   Votacions.
   Discurs del president.
   Fòrum obert.

Es preveu una durada de 90 minuts aproximadament, amb el que podria finalitzar la reunió a les 19 h. Demanam confirmar assistència per correu electrònic: info@abaex.es

Tal com ha acordat la Junta Provisional, tota persona amb dret de vot, com associat particular o d´empresa, es compromet a col-laborar i/o participar en com a mínim tres activitats de les que convoqui l´associació a partir d´aquesta assemblea i durant l´any 2012.

No s´estableix cap quota econòmica per tal de pertànyer a ABAEX, només el compromís de participació i/o col-laboració en les seves activitats. Tots els projectes que desenvolupi se autofinancen.

Aquells membres de l´associació que esstiguin interessats en formar part de la junta d´ABAEX que caldrà sigui elegida a aquesta assemblea poden enviar un mail a info@abaex.es, indicant el seu nom i el lloc que vol ocupar a la junta.

Deja un comentario