Nou Fòrum – Taller: Gestió Econòmica i Gestió de Qualitat

Abaex continua la seva activitat amb un nou fòrum – taller: Gestió Econòmica i Gestió de Qualitat.

Aquest taller enfocarà de manera pràctica, i des del punt de vista de la gestió econòmica i financera els aspectes com Anàlisi d´inversió, Planificació econòmica, Sistema de control durant l´execució de l´exercici i finalment, el tancament i l´anàlisi econòmic d´aquest.

A més, s´explicarà la importància de la Comptabilitat Analítica a l´hora d´analitzar la rendibilitat de diferents projectes i processos.

Ponent: Eduard Vilanova, Economista i gestor de projectes R+D (http://www.eduardvilanova.com) Data: Dimecres dia 2 de Maig a les 18:00. Lloc: Aula Formació Site 5, C /Son Brull, 7 bajos-07004 Palma de Mallorca.

El taller és gratuït. Agrairem que ens confirmeu la vostra assistència enviant un missatge a info@abaex.es

Deja un comentario